Τα Ranieri γεννήθηκαν στο Soverato της Ιταλίας στα τέλη του 1960 όταν ο Pietro Ranieri μετέτρεψε μαζί με τα αδέρφια του την οικογενειακή επιχείρηση επισκευής και πώλησης ταχυπλόων σκαφών με ταλέντο και πάθος σε έναν πρωταγωνιστή της εξέλιξης και της ανάπτυξης στη θάλασσα.

  Σήμερα, η γενιά άλλαξε και μαζί με το Pietro, οι δύο γιοί του, Salvatore και Antonio συνεχίζουν έχουν πάρει τη σκυτάλη της πρωτοπορίας στη θάλασσα. Ο πατέρας μαζί με τους γιους δημιουργούν και σχεδιάζουν όλα τα σκάφη του ναυπηγείου με τη βοήθεια του εξαιρετικά εξειδικευμένου προσωπικού. Στο ναυπηγείο, ο ιδρυτής Pietro Ranieri επιβλέπει και ελέγχει προσωπικά κάθε ξεχωριστό στάδιο της διαδικασίας παραγωγής και γι’ αυτό τα σκάφη Ranieri International είναι πασίγνωστα παγκοσμίως για τη ποιότητα, το φινίρισμα και την υψηλή τεχνολογία τους.

  Τα θεμέλια της εταιρίας βασίζονται στην οικογένεια της και γι’ αυτή την οικογένεια η προσοχή στη παραμικρή λεπτομέρεια είναι σίγουρη. Η σύνθεση της τεχνολογικής ανάπτυξης και της εμπειρίας, δημιουργούν ένα αποτέλεσμα με ταχύτητα, φοβερά επίπεδα ελέγχου κινήσεων, αξεπέραστη αξιοπιστία, κατασκευαστική στιβαρότητα και πάνω από όλα άνεση.

Οδοιπορικό στο ναυπηγείο.

  Η Ranieri International διαλέγει τις καλύτερες πρώτες ύλες που υπάρχουν παγκοσμίως χάρις στο τμήμα προμηθειών που οργανώνεται από τον ίδιο τον Pietro προσωπικά. Η επιλογή των πρώτων υλών γίνεται μετά από συνεχείς και μακροχρόνιες δοκιμές που διενεργούνται για να εγγυηθεί ότι το σκάφος που θα ταξιδέψει στη θάλασσα θα έχει άριστα χαρακτηριστικά και επιδόσεις. Το κλειδί στην επιτυχία είναι η συνοχή και επιμονή της οικογένειας που συνεργάζεται στην επιχείρηση με απόλυτη αρμονία με στόχο να κατασκευάσουν σκάφη που θα είναι ‘’a dream come true’’ για κάθε φίλο της θάλασσας. Μελλοντικά πλάνα της εταιρίας είναι η περεταίρω ανάδειξη της εταιρίας στα φουσκωτά, ένα είδος που παρόλο που πριν από μερικά χρόνια της ήταν νέος, έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει και να πρωτοπορήσει σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές. Κάθε χρόνο, τα νέα μοντέλα που παρουσιάζει είναι περισσότερα από κάθε ευρωπαϊκή εταιρία και η γκάμα των Ranieri International θεωρείται η πληρέστερης τον κόσμο. Η οικογένεια Ranieri, το προσωπικό και οι συνεργάτες της όπως και εμείς, η ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΕΒΕ είμαστε βέβαιοι πως με το ζήλο, την ασταμάτητη ανάπτυξη και την τεχνολογική εξέλιξη που παρουσιάζει, θα πρωταγωνιστήσει στην Ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά.